Pàgines

dijous, 13 de setembre del 2012

Començam un nou curs: 2012-2013.

Ja tornam a ser aquí. Les vacances han acabat ja i a partir d'arà comencem un curs nou. Enguany i com sempre trobarem cares noves, companys que es trobaven a un passadís a un altre i moltes coses que segur ens agradaran o no.

Volem recordar que nosaltres estem aquí, qualsevol dubte, problema o suggerència podeu adreçar-vos a la nostra direcció de correu: asalipf@gmail.com (Totes les dades i informació seran confidencials i no és revelara res.)

Enguany l'ASAL sofreix molts canvis, trobareu cares noves, cares que desprès d'anys ja no hi seran i molts de propòsits que volem complir. Com sempre sabeu que nosaltres som la vostra veu i que L'única cosa que vos demanam es que faceu pinya per que sense el vostre esforç, la vostra energia i la vostra il·lusió nosaltres no som res.

Esperam que tengueu un bon començament de curs i recordau que tots som ASAL formem part o no, així que ens veim per l'IES i molta sort!


Volem una educació pública, laica, democrática i gratuïta.


Com deia Alexander Graham Bell,  “Grandes descubrimientos y mejoras implican invariablemente la cooperación de muchas mentes.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada